WAT WE DOEN?

Onze visuele filter over jouw communicatie

Wij geloven in bedrijven met een sterk verhaal. Met onze persoonlijke aanpak helpen we jou je boodschap duidelijk en effectief overbrengen. 
Als communicatiebureau staan we graag dicht bij onze klanten. We leren jou kennen, luisteren naar jouw vraag en gaan op zoek naar de juiste formule om jouw doelen te realiseren. 
Met onze creatieve skills tillen we jouw communicatie naar een hoger niveau.

DIT KUNNEN WIJ VOOR JOU BETEKENEN

LOGO EN HUISSTIJL

Een goede huisstijl begint met een sterk logo, het (ken)merk van jouw bedrijf. Zowel start-ups als bestaande bedrijven kunnen bij ons terecht voor een nieuw of restyling van een logo.
Wij doen er alles aan om jouw bedrijf te voorzien van een sterk en professioneel imago. Je kan bij ons ook terecht voor het vormgeven van al je huisstijlelementen zoals naamkaartjes, briefhoofden, enveloppen, blocnotes, presentatiemappen, enz.


INDRUKWEKKEND DRUKWERK

Wil je een brochure laten maken die niet in de prullenmand terecht komt? Je kan bij ons terecht voor: 
 • Bedrijfsdrukwerk: flyer, folder, brochure, cataloog, postkaart, direct mailing, affiches, menukaarten, …
 • Verpakkingen, labels of relatiegeschenken
 • Printmedia: inplannen en opmaken van (personeels)advertenties, affichage, busreclame


JOUW ONLINE VISITEKAARTJE

Wat kunnen we voor jou online betekenen?

 • ontwerp van je website met de juiste uitstraling en inhoud
 • opmaak en inplannen van online advertenties(Google AdWords, Facebookcampagnes, opmaak van banners, …)
 • e-letters via Flexmail of Mailchimp
 • beheer en optimalisatie van jouw sociale media 


OPMERKELIJKE FOTO'S

Maak een goede indruk met professionele foto's van Studio-X.

 • Productfotografie 
 • 360°-fotografie 
 • Bedrijfsfotografie 
 • Beeldbewerking


MEDIA

Offline: vacatures en advertenties in magazines en kranten - regionaal of nationaal (inplannen, opmaak en aanleveren)
Online: Google ads, Facebook, Instagram en LinkedIn(opmaak, instellen parameters, opvolgen en rapporteren)

Wij kijken altijd welke media geschikt zijn voor jouw advertenties. Zo zullen we vacatures op een andere manier aanpakken dan een campagne voor naambekendheid.


DIENSTEN VOOR APOTHEKERS

1. Apotheekwebsite met PharmaWebs

Het digitale verlengstuk van jouw fysieke apotheek, dat is PharmaWebs. Een onderhoudsvriendelijke apotheekwebsite met online reservatiemogelijkheid. Patiënten kunnen kiezen uit meer dan 40.000 producten met professionele productfoto’s en online betaalmogelijkheid. Ook hun voorschriften kunnen ze meesturen. PharmaWebs is een betaalbare oplossing waarmee we jou vooruit helpen en jouw job een stuk gemakkelijker maken.


2. Digitale ondersteuning

Heb je geen tijd om jouw website in te vullen en te onderhouden? Dan doen wij dat! Onze copywriter zorgt ervoor dat jouw verhaal online komt. In vindbare SEO-teksten. Naast goede content en beeldmateriaal is het belangrijk dat jouw website up-to-date blijft. Ook hierin kunnen we jou optimaal ondersteunen.


Onze naam

De 'X' van XDesign PRO staat voor alle mogelijke onbekenden in visuele communicatievraagstukken van een onderneming. Voor elke 'X' gaan we kritisch en doordacht te werk, zowel voor offline, als online vraagstukken. We doen dit op tekstueel, fotografisch én grafisch vlak.

Wij ondersteunen jou van A tot Z (vraag - offerte - uitvoering), maar we werken ook graag mee aan één of meerdere deelaspecten. 

Onze medewerkers zijn goed op elkaar afgestemd, met elk zijn of haar specifieke sterktes. Ligt jouw vraag toch buiten onze expertise? Dan laten we ons omringen door betrouwbare, kwalitatieve partners.

Advies

Elke vraag of opdracht bekijken we onder onze communicatielens. We denken altijd verder dan jouw vraag en reiken je de meest doeltreffende oplossing aan. Zal je met jouw vraag het gewenste resultaat bereiken of nemen we er beter nog andere aspecten bij? 

We go the extra mile. We gaan steeds een stapje verder dan je zou verwachten, uiteraard binnen je budget.